Polewa czekoladowa

Najlepszy przepis na polewę czekoladową. Jest dobrym dodatkiem do wielu ciast i deserów;)

Czas przygotowania:  5 minut

Ilość porcji:  1

Trudność przygotowania: łatwe

Cena: tanie

SKŁADNIKI:

  • 100 g margaryny
  • 50 g kakao
  • 110 g cukru pudru
  • 6 łyżek mleka

1. Margarynę roztapiamy w rondelku i zdejmujemy z ognia. Do roztopionej dodajemy przesiane kakao, cukier i mieszamy trzepaczką.

2.Stopniowo dodajemy mleko i mieszamy trzepaczką do uzyskania jednolitej masy.

Gotowe…

Please wait...

2 Comments on “Polewa czekoladowa”

  1. Pingback: Murzynek przepis -
  2. Pingback: Ciasto bananowe -

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *