Pasta z suszonych pomidorów i żurawiny

Przepis na bardzo szybką pastę z suszonych pomidorów, żurawiny i czosnku. Smaczna, prosta pasta do chleba lub dip do warzyw.

Czas przygotowania:  5 minut

Ilość porcji: 2 osób

Trudność przygotowania: łatwe

Cena: przystępna

SKŁADNIKI:

  • 1 słoik suszonych pomidorów z żurawiną (150g po odsączeniu)
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżka oleju z zalewy

1. Pomidory z żurawiną odsączamy z zalewy, następnie dodajemy do nich czosnek oraz 1 łyżkę oleju z zalewy. Całość blendujemy na gładką masę.

Pasta jest już gotowa.

Smacznego….

Please wait...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *